Dagelijks Woord

Meer over Gemeenteleven

Praktische thuishulp/vervoer

Praktische thuishulp

Het is goed om oog voor elkaar te hebben als er moeilijke omstandigheden kunnen zijn, waardoor u/jij best even wat hulp kunt gebruiken, om zo elkaar ''tot  een hand en een voet'' te kunnen zijn en mee te leven.

Het gaat daarbij altijd om tijdelijke hulp. Dit kan heel divers zijn. Denk aan: vervoer naar b.v. ziekenhuis, oppas op kinderen, een tuinklus, hulp in huishouding, een technische klus of gewoon een persoonlijk bezoekje.

Om dit te realiseren hebben we hulp van vrijwilligers hard nodig! Daarom een hartelijke oproep aan alle mannen en vrouwen, jongens en meiden om je als vrijwilliger aan te melden. Vermeldt er bij voor welke hulp je evt. gevraagd mag worden.

Kerkauto

In onze gemeente is het mogelijk om op zon- en feestdagen thuis opgehaald te worden voor kerkbezoek. Vrijwilligers in onze gemeente halen u met de auto op en brengen u na de dienst weer thuis. Deze service wordt geboden aan hen die niet meer in staat zijn zelf naar de kerk te komen.  Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

Contact

Mevr. A. v.d. Merbel
Mevr. L. Swijnenburg
Mevr. C. van Zielst
 
thuishulp@hhgtholen.nl
Voor verdere informatie en contactgegevens zie de kerkbode.
  • © hersteld hervormde kerk 2023

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit