Dagelijks Woord

Meer over Wie zijn wij

Kerkbode

Iedere twee weken verschijnt de kerkbode met informatie over alle Zeeuwse Hersteld Hervormde Gemeenten. Wie op de hoogte wil blijven van het gemeentelijke leven, wordt aangeraden om zich op dit blad te abonneren. In dit blad worden namelijk alle informatie over kerkdiensten, catechisaties, Bijvelkring, zondagsschool en jeugdverenigingen opgenomen. Bovendien leest u en lees jij er het nodige in over het wel en wee van de gemeenteleden. U kunt zich abonneren door hier te klikken. 

De abonnementsprijs is voor 2021 vastgesteld op

  • € 21,50 per jaar voor gewone abonnees
  • € 34,00 voor postabonnees 72 uurs bezorging (normale bezorging op zaterdag)
  • € 42,50 voor postabonnees 24 uurs bezorging (normale bezorging op donderdag)
  • € 7,50 voor email abonnees

De Kerkbode wordt binnen de bebouwde kommen in de volgende plaatsen in Zeeland bezorgd:

Arnemuiden, Bruinisse, Nieuwerkerk, Oosterland, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Annaland, Sint Maartensdijk, Sint Philipsland, Sirjansland, Stavenisse, Tholen, 's Gravenpolder, Goes, Kapelle-Biezelinge, Kloetinge, Krabbendijke, Kruiningen, Oostdijk, Waarde en Yerseke

In andere plaatsen en buiten de bebouwde kom zijn het postabonnees of emailabonnees. Postabonnees kunnen kiezen voor 24-uurs bezorging. Dan wordt de kerkbode normaal gesproken op donderdag door PostNL bezorgd. Er kan ook gekozen worden van 72-uurs bezorging, dat is aanzienlijk goedkoper, maar dan wordt normaal op zaterdag bezorgd. Doen zich problemen voor met de bezorging bij PostNL, dan zal de bezorging dus pas over het weekeinde heen op dinsdag plaatsvinden. 

De email abonnees krijgen op de dag van verschijning een pdf-bestand per email toegestuurd.

Meer informatie over de kerkbode vindt u hier

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit