Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Aanmelden mannenuitje 2023

17 februari 2023

Oktober 2021 hebben we als mannen een boottocht over de Oosterschelde gemaakt. Op dit moment zijn we voornemens opnieuw een mannenuitje te organiseren. We zijn bezig om een reisje in elkaar te zetten om terug in de tijd te gaan. We hebben contact gehad met een reisorganisatie (Creativ-EventZ Europe) en zij hebben het volgende voorstel gedaan:  

Programma
Donderdag 12 oktober
13:50 Eindhoven – Krakow landingstijd 15:45 Na aankomst staan wij jullie op te wachten en gaan we met een eigen bus zonder andere gasten naar het hostel bij het centrum. We boeken 2/3 grote kamers in het hostel voor jullie ontbijt inbegrepen. In de avond is er een keuze menu inbegrepen.
 
Vrijdag 13 oktober
We nemen ontbijt mee want we vertrekken vroeg naar museum Auschwitz ontbijt kan in de bus genuttigd worden. De excursie is onder leiding van een Nederlandse gids en begint om 08:00 uur jullie krijgen allemaal headsets op zodat jullie de gids kunnen horen praten. Rond de klok van 10:30 is er een pauze en lunch is inbegrepen. Na de pauze gaan we met de bus naar Birkenau wat op 3.5. kilometer afstand ligt. Hier zijn we ook ruim 2 uur aanwezig, daarna gaan we nog naar kamp Monowitz. Rond de klok van 14:00 zijn we klaar en gaan we terug naar Krakow waar we rond 16:30 terug zijn. In de avond is er een keuze menu.
 
Zaterdag 13 oktober
Vandaag gaan we na het ontbijt met de bus naar de luchthaven de vlucht terug naar Eindhoven is om 11:15
Kosten bij 27 personen euro 369.-p.p. ( natuurlijk kunnen er meer mensen mee).
 
Inbegrepen:
  • Vluchten op basis van kleine handbagage;
  • Airport transfers;
  • Hostel inclusief ontbijt;
  • Privé excursie met transfer op museum Auschwitz Birkenau van 6 uur;
  • Maaltijden losberekend zodat je het verschil kan zien 2 maal keuze menu en 1 maal lunch euro 40.-p.p. totaal 409.- p.p.;
  • P.s. vliegtickets is op basis van huidige vliegtarief mocht dit aangepast worden neem ik nog contact op;
  • Drank is voor eigen rekening, we gaan ervan uit dat iedereen daar zijn eigen verantwoordelijkheid inneemt.
 
We beseffen dat het een hoop geld is, maar goedkoper kwamen we niet uit. Dit is all-in.  Totaal dus €409,00 per persoon. We hebben nog wat geld over van de vorige keer, dat kunnen we besteden aan bijvoorbeeld koffie en thee e.d. tijdens de reis.
 
Aanmelden
Aanmelden kan je bij Chris Kot of bij Leander van Bellen per e-mail met een kopie van je paspoort.
We moeten wel minimaal 27 aanmeldingen hebben anders wordt het nog duurder. Graag definitief aanmelden voor DV woensdag 1 maart.
 
Mochten er nog vragen zijn weten jullie ons te vinden.
 
 
Groeten van Leander en Chris
  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit